"Ben je op zoek naar meer rendement, minder risico en meer rust?

Zoek niet verder… hier is het In 10 stappen succesvol beleggen pakket. Ontdek wat er in het pakket zit en jou gaat helpen om betere resultaten te behalen.”

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

drs Harm van Wijk van Beleggen.com

Mijn naam is Harm van Wijk en ik help beleggers om geld te verdienen op de beurs.

Ik was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank en bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf.

Ook was ik nauw betrokken bij de introductie van de Turbo’s van ABN Amro.

Ik merkte echter dat particuliere beleggers hiermee toch niet echt geholpen werden.

90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld, zo las ik in een onderzoek van de Universiteit van Maastricht.

Ik besloot om ontslag te nemen en mij te gaan richten op het helpen van particuliere beleggers om geld te verdienen op de beurs.

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

Dit zeggen beleggingsexperts over mijn boek

Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is: lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen: hou vol!
Jaap van Duijn
Voormalig lid van het beleidscomité en CIO van de Robeco Groep, fondsmanager van het wereldwijd beleggende Robeco-fonds en buitengewoon hoogleraar in de praktische aspecten van de beleggingsleer aan de UvA en de EUR.
‘Wetenschap is georganiseerde kennis
Harm van Wijk heeft al meerdere jaren aantoonbare resultaten laten zien met diverse modelportefeuilles. Dit boek zal dan ook de eerste stap naar succes zijn voor elke ambitieuze belegger. A must read!’
Jamory Leysner
Vice President MeXeM Benelux
‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger
Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod. Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’
Klaas Steenhuis 
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf 

‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet. Te snel ben je als belegger geneigd om 'op het gevoel' en 'met emotie' bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.
De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’
Tom Lassing
Beursbox.com
‘Geld verdienen met beleggen is niet makkelijk. Een van de problemen waar mensen op stuiten, is hoe te beginnen. Waarin handelen? Aandelen, opties, obligaties? En hoe? Gewoon kopen en houden, of beter iets actiever? 

Kennis van zaken is hierbij onontbeerlijk en daar ligt de waarde van dit boek. In compacte vorm verschaft Harm van Wijk de lezer alle belangrijke facetten van beleggen. Hierbij besteedt hij niet alleen aandacht aan de ‘technische’ aspecten van beleggen, maar vergeet hij ook de zo belangrijke psychologie niet. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opdrachten. Van harte aanbevolen!’
Michael Ahrens
Cyclustrader.nl
‘Eindelijk een boek over beleggen dat stap voor stap uitlegt hoe het werkt! Harm is duidelijk een expert in beleggen. Hij heeft het nu voor iedereen mogelijk gemaakt om het pro-niveau te bereiken.’
Hugo Bakker
Hugobakker.com
‘Ik ken Harm al vele, vele jaren als een zeer bevlogen belegger. Harm doet altijd zijn uiterste best om de markten te doorgronden en een zo goed mogelijke marktbenadering uit te pluizen. Hij heeft gedurende de jaren een schat aan informatie verzameld, waar eenieder zijn voordeel zeker mee kan doen!’
Leon van Dam
Optiespecialist.com
Als lezer krijg je een duidelijk stappenplan dat je behoedt voor de bekende valkuilen. Maar belangrijker nog: Harm geeft je het vertrouwen dat nodig is om succes te hebben op de beurs.
Een boek met gegarandeerd rendement!’
Peter Meijburg
Slimmermetopties.nl
Harm heeft in dit boek in een duidelijk stappenpatroon duidelijk gemaakt waarom en hoe je planmatig moet beleggen. De eerste 3 stappen zijn de basis en een opstap naar de volgende 7 stappen. De vergelijking met een huis bouwen op een goede fundering spreekt voor zich, helder! Voor iedere belegger die met geld wil bouwen aan een goed eigen huis is dit boek een must.’
Harry Klip
Optieacademy.nl
‘Benjamin Franklin merkte op: ‘An investment in knowledge pays the best interest.’ Hij bedoelt ermee te zeggen dat de (beginnende) belegger er goed aan doet veel in kennis van zaken te investeren alvorens überhaupt te gaan beleggen. Kennis betaalt uit.
Harm van Wijk is een man die door veel beleggingswateren is gewassen, die veel ups en downs heeft meegemaakt. Hij kraamt geen onzin uit als het gaat om beleggen. Doet u daar uw voordeel mee als u ook gelooft dat kennis uitbetaalt!’
Dr. C.A.M. Wijtvliet
corwijtvliet.nl
‘Keep it simple, stupid’ is wat mij betreft het motto en de leidraad van dit zeer goed geschreven beleggingsboek, geschreven door niemand minder dan beleggingsexpert Harm van Wijk.
Ik werk al meer dan 15 jaar samen met Harm van Wijk en hij is een zeer bevlogen en energieke vakman. Harm weet als geen ander iemand te enthousiasmeren.
Harm weet een complexe beleggingsmaterie dermate te vereenvoudigen dat iedereen structureel geld kan verdienen op de beurs. Wil jij ook weten hoe je dat kunt bereiken? Lees dan snel dit boek, dat geschikt is voor zowel de ambitieuze beginnende belegger als voor de gevorderde belegger!’
Jan Robert Schutte,
Optieacademy.nl en CryptoAcademy.nl
De meeste particuliere beleggers maken verlies doordat zij ongestructureerd te werk gaan. Maar de logische stap naar een meer gedisciplineerde aanpak is voor veel beleggers een lastige. 

Dit nieuwe boek van Harm van Wijk helpt u om stap-voor-stap die moeilijke gedragsverandering te bewerkstelligen. 
Recht op uw doel af: succesvol beleggen!
Rombout Kerstens
Keyword.nl
"Als je Harm zegt, zeg je beleggen en als je beleggen zegt, zeg je Harm. Harm en ik kennen elkaar al jaren. En in die jaren hebben we al heel wat boeiende discussies gevoerd. Het valt me altijd weer op dat Harm niet alleen bereid is om te leren, maar dat hij ook bereid is zijn kennis vervolgens te delen. Zoals in dit boek: toegankelijk, overzichtelijk en direct toepasbaar. Wat mij betreft een standaardwerk voor alle beleggers." 
Herbert Robijn
Finodex.nl en Iris.nl
Beleggen is geweldig en kan een perfect middel zijn om jouw passies van je leven te financieren. Met dit boek wordt je bewust van nieuwe (financiële) mogelijkheden. Datgene wat je altijd al hebt willen doen komt dichterbij. Gebruik beleggen en jouw motivatie en hou je daar altijd aan vast ! Begin met beleggen en stop niet tot je je doelen hebt bereikt! Want jouw eigen passies zijn altijd de motivatie, en dus de basis van succesvol beleggen.
Pieter Monsma
Pietermonsma.nl
“Interessant boek met veel essentiële zaken voor beleggers die op een eenvoudige manier uitgelegd worden.”
Ronald Kok
Analist.nl en Analist.be

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

Dit zeggen de lezers van het boek

Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint! Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken. Dat kan zeer goed met aandelen. 
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden
Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger. Geeft duidelijke informatie over kansen en risico's. Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers. De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!
Wim van Steijn
Er zijn veel boeken over geld verdienen met beleggen. Harm beschrijft in dit compacte boek de belangrijkste aspecten en laat zien hoe hij hier zelf succesvol mee is geworden. Helder beschreven, duidelijk stappenplan en een duidelijke boodschap: Beleggen is een kwestie van juiste mindset, de wil om te leren en veel geduld.
Koen Nieuwenhuijs
Compact concreet en helder stuk wat ik jaren geleden had moeten lezen. Interessant perspectief met heldere uitleg en voorbeelden.
Marc Roest
Harm heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Hij wil zijn kennis delen met de particuliere belegger en doet zijn uiterste best om dit verstaanbaar en beknopt over te brengen. Het is een leidraad om mee van start te gaan of voor een iets ervaren belegger te bekijken waar ga ik nog teveel de mist in en hoe kan ik mijn resultaat verbeteren. Het boek leest vlot en aangenaam door de gestructureerde opbouw, vele voorbeelden, studies en gevatte citaten. Echt een boek daar doe ik iets mee. 
Garvey Buysrogge
Het beste boek over beleggen wat ik in lange tijd heb gelezen. Een duidelijke handleiding om van niveau 0 naar een niveau 5 belegger te groeien. Gewoon een duidelijk verhaal van de 1e stap naar de volgende en verder. Leer jezelf kennnen, handel daarnaar en de resultaten komen gewoon.
Herman van Rijswijk
Een prima boek om de grondbeginselen van het beleggen tot je te nemen, maar ervaren beleggers ook nog iets van kunnen leren.
Peter Groenenboom
Als financieel coach weet ik veel van financiële zaken, maar beleggen was voor mij altijd een onbegrijpelijk gebied. Ik heb wel eens wat geprobeerd en geld verloren. Dat motiveerde niet er meer mee bezig te gaan. Door dit boek weet ik duidelijk wat ik moet doen en heb ik zin om te gaan beleggen.
Monica Helbig
Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd. Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen. Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.
Dick Albers

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

Bewezen methode

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

Wat andere zeggen over "In 10 stappen succesvol beleggen"

“Sinds enkele jaren gebruik ik jouw systeem en nu verdien ik geld. Ik voel me veilig omdat ik nu een systeem heb.” – Mr. WJ De Vries-Mulder
“Een heel goede methode, ik ging nat en realiseerde me dat ik een systeem nodig had. Je moet echter begrijpen hoe het systeem werkt om het te kunnen volgen. Alles is onderbouwd met cijfers.” – Mohsin Mukhtar
“Deskundig, analitisch en integer, je moet het systeem volgen en dat is zeer lastig. Je geeft hiervoor alle tools. Op basis van onderzoek naar de afgelopen 30 jaar geeft dit je een enorm groot concurrentie voordeel.” – Rene Lugtenburg
Waar wacht je nog op ?
"Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten" 
Wouter
"Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen."
Peter Groeneboom
"De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals)."
David Sanders
"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt." 
Wil Buckholtz

Meld je NU aan en je wordt stap voor stap begeleid

Nog niet overtuigd?

"Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen."
Paul Mather, Driel

“Ik ben zeer content met Uw AandelenAlert. Via de eerste tip waren de kosten er voor mij al uit.” 
Hans Holt, Haarlem

“Hierbij wil ik middels deze mail mijn tevredenheid uiten aan het team van BeursBulletin. Dankzij de adviezen van BeursBulletin en het BeursBulletin Beleggingsfonds heb ik goede beleggingsresultaten behaald. BeursBulletin betekent veel voor mij: het team is betrouwbaar en deskundig waardoor ik, ondanks de moeilijke markt, toch goede resultaten behaal.” 
Jan Leliveld, Aalsmeer

“BeursBulletin geeft een steun in de rug en de door hen verzorgde seminars zijn het bezoeken waard. In het algemeen kan gesteld worden dat de meeste tips geld opleveren. De instapkosten zijn gewoonlijk snel terugverdiend. Al vele, vele jaren werk ik met hun adviezen.” 
Hans G. Koornstra, Zeewolde

“Ben zeer tevreden over BeursBulletin.nl. Verliezen worden afgekapt, winsten vakkundig gemaximaliseerd en de medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Flexibiliteit en meedenken bij afsluiten van abonnementen. Grote aanrader!” Martin Sijbolts, Groningen

“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!” 
Ewald Tan, Tilburg

"Sterk punt van BeursBulletin is het actieve beleid van in- en uitstappen. Ik vind BeursBulletin gewoon geweldig goed!!”
Aloys Scholl, Venray

“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.”
Will Verschoor, Tilburg

“BeursBulletin is prima en geeft goede/uitstekende verwachtingen.”
Klaas van Schaik, Zoetermeer

“De ondersteuning van BeursBulletin voldoet aan mijn behoefte. Bovendien vind ik de wekelijkse rubrieken interessant en leerzaam.” J.Mertens

“De informatie van BeursBulletin is een prima aanvulling op de andere informatie die op het internet te vinden is voor een beginnende belegger.” 
Rob Engberts

“De producten van Beursbulletin hebben een goede indruk achtergelaten.”
Joan Busch, Pedreguer Spanje

“Beursbulletin gebruik ik als zeer gewaardeerde extra achtergrondinformatie, waarvoor dank!” 
Johan Schelstraete Brussel, Belgie

Bonus: Exclusieve Expert Interviews

Nu tijdelijk als extra bonus alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen

Totale waarde: €197,00

Nu tijdelijk als extra bonus alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen, waaronder: Prof. dr. Jaap van Duijn, oud topman van Robeco, Interview Wubbe Bos beleggingsspecialist bij LYNX, Interview Robert Rubinstein Chairman TBLI Group, Interview Tom Lassing van Beursbox.nl, en nog veel meer!

Krijg dit GRATIS wanneer je vandaag jouw In 10 stappen pakket bestelt!

In 10 stappen succesvol beleggen boekpakket

Dit krijg je:

  • Het fysieke boek In 10 stappen succesvol beleggen (waarde €17,50)
  • ​​Het e-book In 10 stappen succesvol beleggen (waarde €9,95)
  • ​Het audioboek In 10 stappen succesvol beleggen (waarde €12,99)
  • ​De online training In 10 stappen succesvol beleggen (waarde €197,00)
  • ​BONUS: Alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen (waarde € 197,00)

Totale waarde: €434,44

Alleen vandaag 47 euro

Rokebrandlaan 2, 1261 WV Blaricum
Kvk: 34244390 BTW: NL815459658B01
Algemene voorwaarden
Copyright © Beleggen.com